Kování

V rubrice “Kování” je prezentováno takové zboží jako dveřní kliky, bezpečnostní kliky, posuvné mechanizmy, zarážky, stavební pouzdra a mnoho dalšího.


Dveřní kování - přehled trhu

Současný trh s dveřním kováním neomezuje kupujícího ve výběru – nabízí kování od výrobců z Itálie, Německa, Turecka, Finska, Holandska, Rakouska, Polska, Číny. Čím větší trh, tím lépe pro běžné spotřebitele, protože s růstem počtu firem, které vyrábějí takový běžný, ale zároveň důležitý výrobek, jako je dveřní kování, se přirozeně zvyšuje konkurence a následně i kvalita zboží. Dveřní kování se tak den ode dne stává stále rozmanitější a kvalitnější.

Často ale dochází k tomu, že spotřebitel se přestává orientovat v široké nabídce dveřního kování a vybírá podle zvykového principu: aby bylo co nejlevnější. To, že je takový výrobek, jako je dveřní klika, hodně levný, může v sobě skrývat obrovské riziko a mít negativní důsledky. Dveřní kování je třeba vybírat s ohledem na druh dveří a jejich účel použití: vchodové dveře vyžadují jiný typ dveřního kování (vysoce kvalitní kování ze speciálního materiálu a v příslušném konstrukčním provedení) než interiérové dveře a dveře do vedlejších prostorů vyžadující jiný typ dveřního kování. Abyste neudělali chybu při výběru, doporučujeme poradit se při volbě kování s prodavači-konzultanty nebo manažery-specialisty.


Dveřní kování: druhy a statistika prodeje

Kování dveří zahrnuje zpravidla zámky, panty, zavírače, posuvné mechanizmy a samozřejmě dveřní kliky. Jak dokládá statistika, největší podíl prodeje tvoří právě kliky (okolo jedné poloviny).


Dveřní kování: výrobci a kupující

Řada firem, vyrábějících dveřní kování, začínala výrobou dveří, ale protože dveře bez kování nejsou skutečnými úplnými dveřmí s optimálními vlastnostmi, byla výroba rychle rozšířena pravě o dveřní kování. Dveře tak ziskávají na kvalitě, bezpečnosti i odolnosti a zároveň vyhovují nejrozšířenějším požadavkům zakazniků - at' jsou to soukromé osoby , či stavební a projektové organizace.

Na trhu s dveřním kováním působí také úzce specializované firmy, které soustředily svou pozornost výhradně na dveřní kování a dosahují u svých výrobků vysoké kvality.
Právě proto, naše společnost dodává kování značky MP Kování

Výrobky společností MP Kování jsou určeny pro široký okruh spotřebitelů, a to jak z hlediska cenové kategorie, tak i účelu použití dveřního kování. U MP Kování nakupují jak zákazníci- preferující levnější výrobky, tak i zákazníci s vysokými nároky. Na trhu jsou ve srovnání s podniky z první kategorie výrobců (dveře i dveřní kování), více zastoupeny firmy vyrábějící pouze specializované zboží (dveřní kování). Jejich produkty se vyznačují rozmanitostí modelů. Přibližně 30 procent obratu těchto výrobců připadá na velkoobchodní prodej ( stavební firmy, obchody) a 70 procent na maloobchod (soukromí zákazníci).

Mnozí začínají postupně chápat, že kvalitní dveřní kování není pouhým módním výstřelkem, ale nutností.

Naše společnost nabízí široký výběr kvalitního a ověřeného dveřního kování od MP Kování . V našem e-shopu můžete koupit také dveře a zárubně: