KATALOG ZBOŽÍ
Košík

Užitečné články RSS Feed

vespod 09 led 0 1878
Rozlište pravé a levé dveře s naším užitečným průvodcem. Naučte se, jak správně určit směr otevírání dveří a vyberte ideální typ pro váš interiér. S naší širokou nabídkou kvalitních dveří vám přinášíme nejen estetiku, ale i funkcionalitu. Získejte ce..
vespod 08 led 0 2469
Rozměry dveří Zde naleznete návod jakou šířku a výšku dveří objednat Popis rozměrů dveří a stavebního otvoru Výběr vhodného rozměru dveří závisí na běžných normách a příslušných právních předpisech. Například se dnes již doporučuje instalovat dveře ..
vespod 30 kvě 0 8382
Dveřní závěs jednočepové V případě jednočepových pantů je potřeba dveře vysadit ze zárubní a pomocí vyšroubování ne..
vespod 13 pro 0 3181
Vzdušný, lehce éterický, plný lehkosti a radosti – Boho styl je stále častěji a odvážněji využíván v mnoha domácnostech. Skvěle zapadá do trendu poklidného a uvědomělého života, zprostředkovává ochutnávku každodennosti a pomáhá užívat si blízkost pří..
vespod 01 pro 0 3055
Interiérové dveře bílé stále více přitahují pozornost designérů jako důležitý prvek interiéru. Moderní výrobní možnosti umožňují vytvářet širokou škálu modelu s originálním designem, moderním nátěrem a neočekávanými odstíny. Mezitím interiérové dveře..
vespod 08 lis 0 3869
Erkado působí na trhu již 40 let , nabízí dveře pro zákazníky v mnoha provedeních a dekorech. Respektuje poptávku na interiérové dveře a zárubně v moderním designu, který tvoří součást interiéru bytů, domů, obchodních prostor apod. V nabídce nechybí ..
vespod 03 lis 0 3404
Vybíráte interiérové dveře a rádi by jste ušetřili nějaké peníze? Doporučujeme vybírat z AKČNÍ NABÍDKY Dveře v akční nabídce splňují vysoké požadavky na kvalitu společně s příznivou cenou. Interiérové dveře slouží k oddělení vnitřních prostor, izolac..
vespod 03 lis 0 2495
Skleněné posuvné dveře jsou oblíbené v moderních interiérech, ale rovněž při rekonstrukcích tradičních či dokonce historických interiérů. Nenapodobují, naopak pracují s kontrastem starého a nového, což je dnes doporučovaným postupem při moderních rek..
vespod 02 lis 0 2637
Bojujete doma s nedostatkem prostoru? Skládací interiérové dveře vám mohou pomoci. Ušetří poměrně dost místa a zároveň jsou dekorativním předělem místností či pokoje. Minimální prostorové požadavky jsou prolnuty s až obdivuhodně jednoduchou manipulac..
vespod 02 lis 0 2495
Protihlukové dveře interiérové. Máte rádi svůj klid a soukromí? Pak si domů dejte protihlukové dveře. Získáte naprostou svobodu, najednou bude jedno, jestli si v pokoji pouštíte nahlas vaši oblíbenou hudbu, hrajete na kytaru, nebo se snažíte utišit b..
vespod 02 lis 0 3110
Interiérové dveře hladké. Interiérové dveře hladké jsou klasickou verzí dveří s obložkami pro lidi, jež mají rádi tradice a roky ověřenou kvalitu. K pevně umístěnému rámu ve zdi (zárubni) je pomocí pantů připevněno vyplněné dveřní křídlo. Dekor a bar..
vespod 01 lis 0 2186
Dřevěné interiérové dveře pro teplo vašeho domova. Výběr interiérových dveří se rozhodně vyplatí nepodcenit. Utvářejí charakter interiéru a vnesou do vašeho domova teplo. Pokud jste si oblíbili přírodní materiály a dekory, pak je skvělou volbou dřev..
Zobrazuji 1 až 12 z 39 (celkem stran 4)