Vybíráte dveře a plánujete moderní a prosvětlený interiér? Chcete aby odpovídaly trendům ve stavebnictví a bytovém designu a přitom si nejste zcela jistí jaké dveře to mají být?

My Vám doporučujeme celoskleněné dveře GRAF.

Dveře GRAF splňují náročné požadavky architektů i konečných uživatelů po všech stránkách. Jsou moderní, nabízí se v široké škále dekorů, propouštějí maximum světla, v matném provedení poskytují soukromí, potřebují jen minimální údržbu, lze je kombinovat se zárubní v každém dekoru ERKADO a ve srovnání s konkurencí mají cenu, která Vás příjemně překvapí.

Mnoho uživatelů má obavu ze skleněných dveří, bojí se, že se dveře snadno rozbijí a ohrozí tím zdraví jejich nejbližších. Je to obava naprosto zbytečná! Dveřní křídlo je vyrobeno z 8 mm silného bezpečnostního tvrzeného skla, které vůbec není snadné rozbít. Pokud už nějakým způsobem k rozbití dojde, celá tabule se roztříští na malé kousky bez ostrých hran. Stejné sklo, jen daleko tenčí, se používá pro boční okénka automobilů, a sami můžete vidět, že i u havarovaných vozů boční okna často vydrží vcelku. Tak silný náraz Vaše dveře určitě nikdy nepotká.



Při výběru dveřního křídla GRAF je třeba věnovat pozornost také kování. Vždy se dodává jako komplet zámek včetně pantů v jednotné barvě a designu.

Můžete si vybrat kování hranaté nebo oválné, nerezové a je možná i černá povrchová úprava.


Dveře GRAF jsou správnou volbou pro 21. století.