Rozšířili jsme naši nabídku o plovoucí podlahy, jejich dekory ideálně korespondují s dekory našich dveří. Plovoucí podlaha je vyráběna francouzským koncernem a vyrábí se výlučně francouzskou technologií. Jedná se o unikátní podlahovou krytinu, kterou v porovnání cena vs. kvalita u konkurence nenajdete.

Největší přednosti naší plovoucí podlahy jsou následující:

  1. Tlouštka podlahy je 8,3 mm. Ne běžných 7 mm, nabízíme jen to nejlepší!
  2. Podlaha disponuje nejvyšší třídou zátěžě 33. Její odolnost lze srovnat s odolností kachličky. Během tlaku nože, nebo jiným kovovým předmětem na podlaze nezůstane žádný šrábanec! Toho je dosaženo díky speciální vrstvě Fortis, která obsahuje kound (po diamantu je to druhý nejtvrdší materiál) a alkydový polymer, díky kterému je krytina chráněna před opotřebením, škrábancům, vlivu vysokých teplot nebo vlhkosti, špíně i agresivním čistícím prostředkům. Krytina je také odolná i vůči cigaretám a slunečnímu záření. Jedná se o strukturovanou vrstvu vytvářející 3D strukturu po celé délce laminátové lamely.

Výňatky ze zákona:

  • "Třída zátěže 33: Oblast veřejných objektů s intenzivním používáním (chodby, velkoplošné kanceláře, obchodní domy, víceúčelové haly, školní třídy), atd."
  • "Nejvýší třida odolnosti AC5. Tato odolnost je určena pro kancelaře, obchodní prostory".
  • "AC5 Extrémní zatížení. Vhodné do všech místností včetně komerčních místností s vysokou frekvencí provozu (úřady, recepce větších hotelů)".

Pod odolnou vrstvou je umístěný dekoračni papír společnosti LG, který nabízí celou škálu struktur pravého dřeva.

Základ je vyrobený na bázi HDF desky technologie AquaSafe, odolné proti vlhkosti s maximální hustotou až 860-920kg/m3, odpovídající evropské normě EN 14041:2004 a emisní třídě E1 (s certifikátem STES 1105005). Naše podlaha oproti konkurenci neváží pár gramů a nezvládnete ji ručně zlomit. Protože poslední fixační vrstva zvyšuje pevnost lamely a dostatečně zabezpečuje lamelu proti deformaci.

Po celém obvodu lamely je moderní V-spára, která je pouze u nás k dostání v ceně podlahy! V-spára je obráběna voskem, díky tomu nejen dodává podlaze na luxusnějším vzhledu, ale zároveň zabraňuje vlhkosti a vodě.

Nabízíme 2 řady laminátových podlah: Natura a Optima. Rozdíly mezi řadami jsou uvedeny níže. Pořízením naší podlahy bude jistě velmi příjemně překvapeni, nejen kvalitou, ale i cenou.


Řada Optima
Jedná se o základní řadu, její výhody najdete v hlavním popisu celé kategorie Plovoucí podlahy (viz. odkaz). Rozdíl mezi řadou Optima a Natur je v rozměru lamely. Její délka je 1218mm, x šířka 197 mm s mírným 3D reliéfem lamely. Zámkové spoje nejsou ošetřeny voskem pro větší odolnost proti vlhkosti a vodě, tak jako je to u řady Nature (viz. odkaz).

Řada Nature
Jedná se o vylepšenou řadu laminátové podlahy, její výhody najdete v hlavním popisu celé kategorie Plovoucí podlahy (viz. odkaz). Rozdíl mezi řadou Optima a Natur ke v rozěru lamely. Její délka je 1215mm x šířka 197 mm. Řada Natur nabízí velmi výrazný 3D reliéf lamely, díky čemuž má lamela vzhled pravého dřeva. V řadě Natur je používána technologie AqueStop Clik k ošetření zámků speciálním roztokem na bázi vosku, sloužící k větší ochraně proti vodě a vlhkosti.