Jaké vchodové dveře montujeme?

Montujeme všechny typy vchodových dveří nakoupeny od nás.

Zajišťujeme instalaci dveří jak v novostavbách, tak i výměnu stávajících vchodových dveří za moderní nové.

Navrhujeme pro vás vchodové dveře spolu s bočními světlíky nebo nadsvětlíky.


Postup při montáži vchodových dveří:

Dnes náš montážní tým ukáže jak jednoduše probíhá demontáž starých vchodových dveře a instalace nových dveře 2 bezpečnostní třídy včetně montáže kovové zárubně a dubového prahu.

  1. Proč jsme doporučujeme instalovat cely komplet se dubovým prahem a s zárubně, protože při použiti našeho kompletu, jsme můžeme garantovat větší životnost, větší protipožární odolnost, lepši vzduchová neprůzvučnost a udržování tepla díky těsnění ve křídle na zárubně a prahu.

  2. Poprvé odstraňujeme původní dveřní křídlo a starý práh pak začínáme opatrně odstraňovat základní zárubeň abych ne poškodily omítku.

  3. Připravujeme stavební otvor abých vsadit novu ocelovou zárubeň, vyrovnáváme zárubeň pomoci vodováhy na všechny strany a fixujeme konstrukce díky klinům.

  4. Dále nanosíme montážní pěnu a betonujeme prostor mezi stěnou a zárubně abych zabezpečit maximální pevnost a životnost konstrukce.

  5. Po vytvrdnutí betonu podřizujeme přebytečnou pěnu pak štukujeme stenu a nasazujeme dveřní křídlo do zárubně abych ověřit pravidelně zamykáni dveře.

  6. Instalujeme kukátko do už připraveného otvoru (díry) což je velmi jednoduše, uděláme těsnění a začínáme montovat bezpečnostní kovaní, pak kontrolujeme ještě jednou průchodnost a funkce zámku a kovaní hotovo.

  7. Vyměřujeme šířku otvoru a podřizujeme nás dubový práh který jste můžete nakoupit u nás v různých odstínech, a dáváme tam ještě jedné těsnění pro lepši tepelné izolace a neprůzvučnost.

  8. A na konci máte vysoko kvalitní vchodové dveře které bude vás chránit mnohá let.