Interiérové dveře hladké.

Interiérové dveře hladké jsou klasickou verzí dveří s obložkami pro lidi, jež mají rádi tradice a roky ověřenou kvalitu. K pevně umístěnému rámu ve zdi (zárubni) je pomocí pantů připevněno vyplněné dveřní křídlo. Dekor a barva se mění, ale žádné zdobení, lamely či prosklení. V tomto provedení si můžete vybrat hned z několika možných dekorů dřeva – například jasan, ořech, dub atd. Proč je vlastně dobré zvolit tuto nehynoucí klasiku? Jednoduchým designem nikdy neprohloubíte, jelikož se hodí do všech interiérů, pak má nejlepší izolační vlastnosti, a nakonec interiérové dveře hladké uspokojí snad každého zákazníka svým širokým spektrem dekoru. Příjemně vás jistě překvapí i velice nízká pořizovací cena.


Interiérové dveře ELIEN

Proč vybrat zrovna dveře ELIEN? Odpověď je jednoduchá, jsou to vkusné dveře, které plně dodržují vše, co dveře slibují – poskytnutí soukromí a odhlučnění. Dveře s obložkami jsou totiž možná nelepším izolantem. Co je na nich ale zvláštního, jsou dva dekorativní pruhy matného, tvrzeného skla, ty najednou pozdvihnou dveře do úplně jiné roviny. Zdobení v podobě lehce vystouplých lamel dodává Elien jemný rustikální nádech, který celý dojem dveří podtrhne. Už se nejedná jen o oddělovač dvou místností, ale i dekorativní prvek pokoje. Matné sklo vám zaručí naprosté soukromí, nemusíte se tedy obávat umístit dveře ELIEN třeba i do koupelny nebo na záchod. Můžete si vybrat ze dvou provedení – Jasan Šedý 3D nebo Dub Wotan 3D.


Interiérové dveře DENI

Dveře s obložkami v bytě být musí, jsou nehynoucí klasikou, nejlépe izolují hluk a dodávají dostatek soukromí. Nudí vás už klasické okoukané dveře – zárubeň, dveřní křídlo s dekorem a klika? Vyzkoušejte interiérové dveře DENI. Jech design je zpestřen třemi skleněnými čtverci, které celou místnost prosvětlí a zútulní. Nemusíte ale mít obavy, že by vás skrze sklo někdo šmíroval, jelikož je nepropustné – sklo mléčné DECROMAT. Tyto dveře se vyrábí ve čtyřech dekorech – Jasan šedý 3D, Dub Sonoma 3D, Dub Wotan 3D a Dněhobílá Dreco 3D.


Interiérové dveře ANITA

ANITA je možná ve světě komiksu bojový anděl, u nás v Erkadu jsou to ale kvalitní dveře s obložkami a moderním vzezřením. Zvláštností na interiérových dveřích ANITA je 5 tenkých proužků matného tvrzeného skla, jež dekoruje křídlo dveří. Vystupující lamely ohraničující křídla dveří dodávají ANITĚ jemný rustikální nádech, díky čemu se z dveří, nutného pomocníka, stává krásná dekorace interiéru, která doladí vzhled chalupy i moderního bytu. Tyto dveře si můžete pořídit ve 4 dekorech – Dub Wotan, Jasan Šedý, Sněhobílá Greco a Dub Sonoma. Co je u nás v Ercadu jasnou podmínku? Kompromis té nejvyšší kvality za nízkou cenu: objevte nový pocit útulnosti s dveřmi ANITA.