Erkado působí na trhu již 40 let , nabízí dveře pro zákazníky v mnoha provedeních a dekorech. Respektuje poptávku na interiérové dveře a zárubně v moderním designu, který tvoří součást interiéru bytů, domů, obchodních prostor apod.
V nabídce nechybí levné interiérové dveře, které svou kvalitou a poměrem ceny uspokojí zákazníky toužící po levné variantě interiérových dveří a zárubní, aniž by ztratili něco s kvality těchto dveří. Hlavním představitelem levných interiérových dveří jsou dveře ALTAMURA řady Standard nebo IDEAL. Nejvíce se prodávají plné dveře. Lze si však vybrat i prosklené varianty ALTAMURA 2-8.


Zajímavou levnou variantou dveří, cenovým hitem, jsou dveře EKO nebo DENI, interiérové dveře prosklené i plná varianta s rámečkem. Výplň tvoří voština a za příplatek plná deska. Prohlédnout nabídku dveře.


Další variantou levných interiérových dveří , kterou jsme připravili pro naše klienty, je modelová řada BASIC. Jedná se o dveře Pesca, Fragola, Lampone, Pera. Na tyto modely byly vybrané dekory Dub Catania 3D, Dub Halifax 3D , Sněhobílá. I přes zajímavou cenu tyto dveře nestrácí nic s kvality. Prohlédnout nabídku dveře.