Bojujete doma s nedostatkem prostoru? Skládací interiérové dveře vám mohou pomoci. Ušetří poměrně dost místa a zároveň jsou dekorativním předělem místností či pokoje. Minimální prostorové požadavky jsou prolnuty s až obdivuhodně jednoduchou manipulací. Objevte kouzlo skládacích dveří Erkado.


Interiérové skládací dveře, na první pohled dveře klasické. Pevně umístěný rám vyplněný obyčejným dveřním křídlem s klikou. Dveřní křídlo je ale rozdělené na dvě části. Spoj mezi nimi je opatřen panty. Při otevření se dveře skládají ke kolejnici do středu zárubní. Jen menší část křídla vyčnívá, většina však nezabírá žádný prostor a je schovaná u opláštěného obvodového rámu. Ideální řešení pro menší byty.


Skládací interiérové dveře jsou moderní a efektivní řešení primárně malých prostor, kde v trajektorii dveří překáží například botník, jiný nábytek, sušák či další dveře. Každopádně je neocení jen lidé ve stísněných prostorech, naopak dost možná budou volbou mnoha osob, a to díky kvalitnímu zpracování, ale hlavně modernímu vzhledu a velice širokému spektru barev a dekorů. Pozitivní je jistě i příjemná pořizovací cena.


Ohledně dekoru si můžete vybírat zhruba ze 30 odstínů, včetně klasických jednobarevných verzí – černá, bílá, šedá, cappuccino aj. Pro milovníky přírody je tu možnost několika dekorů dřeva – ořech, borovice, dub, akácie, javor, jilm, sonoma či jasan. Na své si přijdou i ctitelé betonového dekoru či kůry.


Interiérové skládací dveře si v podstatě vytváříte na míru. Volbou dekoru totiž vaše rozhodování nekončí. V prvé řadě si vyberete velikost dveří a typ otevírání. Je možné si připlatit za plnou desku, v základě je voština. A nakonec si zvolíte typ zámku a kliky. Široký sortiment jistě uspokojí každého zákazníka. Nabídka disponuje jak klasickým zámkem pro otvor, tak pro vložku i wc sadu.